Een rondje Nederland en een klein beetje België

Wat is ons eigen landje toch prachtig! J & ik hebben 2016 afgesloten met een drukke december maand waardoor het ons heerlijk leek om een weekje vakantie te nemen in februari. 2017 begon voor mij ook fantastisch met 2 tot 4 shoots elk weekend en zelfs nog een prachtige bruiloft. We waren eerst in twijfel om naar het buitenland te gaan, naar de zon, maar vliegen is toch wel een klein dingetje voor mij. En omdat we een huis willen kopen in 2017 hadden we besloten gewoon lekker in Nederland te blijven. Nadat ik heel internet had afgezocht naar wat leuks kwam ik uit bij een leuke aanbieding in Zeeland, in het dorpje Burgh Haamstede. Zeeland stond altijd nog wel op ons lijstje, maar omdat het vanaf Groningen 3,5 uur rijden is werd het vaak toch iets dichterbij. Maar ik heb me echt laten verrassen door het prachtige Zeeland. Toen we maandag aankwamen gingen we lunchen bij zee, en daarna lekker de omgeving wat ontdekken van de kleine dorpjes rondom Burgh Haamstede, zoals Renesse & Zierikzee. Dinsdag een ander rondje om, eerst naar Goes, door naar Middelburg om te eindigen in Vlissingen. Wat een leuke stadjes met leuke winkeltjes en prachtige gevels, gebouwen & geschiedenis. En het weer was echt helemaal geweldig. We konden veel wandelen, alles bekijken en zelfs op het terras zitten. Het leek wel lente! Ook een tripje naar Antwerpen woensdag kon niet uitblijven. 7 jaar geleden was ik er al eens geweest maar toen was het vreselijk koud, had het gesneeuwd en was het enorm glad. Desondanks had de stad al wel een onvergetelijke indruk achtergelaten op me. En nu weer. Zoveel mooie winkels, sfeervolle straatjes en heerlijk eten. We zijn 4 dagen in een heerlijk hotel geweest in Zeeland (of is het op Zeeland?), en bij de laatste dag wou ik per se de zee nog even zien. Want wat hou ik toch van de zee.. Het geeft me rust, en ik kan er de mooiste plaatjes schieten. Het geeft me een soort van heimwee naar de vakanties van vroeger op Ameland. Het betovert me, kalmeert me en ik kan me er opladen. Dus ik moest en zou de laatste dag nog een strandwandeling maken voordat we weer richting Groningen reden. En vanavond kon ik het niet laten om toch even een blogje te schrijven, de fijne plaatjes eraan toe te voegen om vervolgens nog even te genieten van de laatste daagjes van ons vakantie in ons eigen stadje. In maart ga ik weer los met mooie shoots. Ik heb er zin in!

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyrighted Image