Kleine June

Een kusje hier

Een kusje daar

Op je wang,op je oor

In je nek,in je haar

Nee,wacht nog even

ik ben nog niet klaar!

Ik vind je zo lief

Op je neus ook nog een paar.

Met Stefan & Janneke had ik ook de bollebuikenshoot, nog in hun oude huis. Janneke & ik hebben qua inrichting en kleur helemaal dezelfde smaak, dus toen ik bij hun kwam om te shooten vond ik alles in het oude huis maar ook zeker in het nieuwe huis geweldig! Lekker licht, en de kleuren die voor mij allemaal kloppen. ┬áNa de shoot van kleine June hadden we nog geweldige mooie open gesprekken, persoonlijke dingen die je hart raken en opa & oma’s die zo enorm trots zijn op hun kleine prachtige kleindochter. Ik hoop dat jullie heeeeeel veel mooie herinningen mogen maken samen!! Geniet, en maak zoveel mogelijk foto’s.. Liefs

– Gedichtje auteur onbekend –

 

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyrighted Image