Mark & Petra

12 mei 2017

Het beloofde een mooie maar regenachtige dag te worden. Enorm spannend voor Mark & Petra natuurlijk. Ik wist namelijk dat Petra dol en dól graag buiten wou trouwen.

Tijdens onze kennismaking kwamen Petra en ik erachter dat we een overeenkomst hadden, beiden kapper. Hoe leuk is dat! Het is altijd bijzonder als je iemand leert kennen die ook een enorme liefde heeft voor dit vak. De klik was er dus ook direct. Als kapper kan je natuurlijk makkelijk babbelen en Petra en ik kletsen dan ook honderd uit.Mark die verzorgde ons met thee en koekjes, altijd goed!

De dag zelf begon inderdaad regenachtig, maar ik had er alle vertrouwen in dat de wens van Petra uit zou komen. In de ochtend reed ik eerst naar haar om daar foto’s te maken van het aankleden en opmaken. Een gezellige bedoeling met een aantal lieve mensen om Petra heen.
Ook reed ik gauw naar Mark om een aantal kiekjes te maken van het aankleden. Alle voorpret was begonnen!

Toen ik naar Landgoed Lemferdinge reed waren er nog kleine regendruppeltjes, maar ik kon niets anders dan glimlachen en alle mensen die zich hadden verzameld op de locatie de allergrootste zonnige glimlach toewerpen. Nadat de ceremoniemeesters ook de buitenlocatie tegen alle goedbedoelde adviezen in hadden klaar gezet, kwamen Mark & Petra aanrijden. En alsof het zo moest zijn! Ze kwamen het landgoed op, de wolken trokken langzaam weg.. en de zon brak door! Wát een geluk! Van binnen maakte mijn hart een klein vreugde dansje. Petra haar wens kwam uit. De ceremonie was prachtig. Met een lach en een traan, en een mooi bescheiden gezelschap. Dit was echt weer een geweldig mooie dag, en ik kon het niet beter vastleggen dan met deze foto’s.

 

Locatie : Landgoed Lemferdinge
Bloemen : Flowers and Living
Jurk : Hony Bruidsmode Zwolle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyrighted Image