Peter & Liesbeth

Wat een heerlijke humoristische mensen, anders kan ik Peter & Liesbeth niet omschrijven. De lol is van Peter zijn gezicht af te lezen en Liesbeth kan smakelijk om hem lachen. Dat dit een dag vol humor zou worden kon haast niet anders.

Tijdens onze kennismaking werd mij duidelijk dat Peter & Liesbeth eigenlijk dolgraag een videograaf wouden. Lichtelijk teleurgesteld was ik natuurlijk want het leek me fantastisch om hun mooiste dag te mogen vastleggen. Helemaal na de klik die er was tijdens onze kennismaking. Maar blij verrast was ik toen Liesbeth een aantal maanden later toch vertelde dat door de albums die ik mee had, en het verhaal wat ik hun vertelde ze toch dólgraag wouden dat ik hun dag, de hele dag kwam vastleggen.

En wat was het leuk! Je ziet de humor terug in de foto’s van deze dag. Peter vond onze shoot de eerste paar minuten stiekem wel wat lastig en misschien ook wel een beetje een gedoe. Maar toen zijn Liesbeth hem op z’n gemak stelde ontstond er een ontspannen sfeer en genoten zij dus enorm van dit moment nog even zo samen.. Intieme momentjes, grapjes die in elkaar oren werden gefluisterd, en een biertje om de shoot mee af te sluiten en proostend op een mooie dag.

En dat was het! Een prachtige dag, met een spannend momentje van regen.. Maar de zon die uiteindelijk de overhand nam! En wat hebben ze gelachen..  Vrienden & Vriendinnen die een prachtige film hadden gemaakt en mooie gesprekken die er waren. Ik denk dat ze nog vele uurtjes hebben door gefeest..

 

Locatie : Rietland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyrighted Image