Bohemain feel Wedding

Berry & Maaike, de gestylde Indian summer shoot op 31 maart 2018 bij Zeilschool de Morra te Hemelum.

De dag had niet mooier gekund. Ken je dat? Dat alle samenwerkingen kloppen en samenkomen. Kimberley van The Treasureroom ken ik van vroeger, en dat zij dolgraag haar portfolio wou uitbreiden met een gestylde shoot vond ik te gek! We spraken af en bespraken onze wensen en ideeën. Gelijk zaten we op 1 lijn en bleken we echt een top team te zijn. Dat deze dag dan ook fantastisch zou worden wist ik vanaf moment 1. Soms kom je mensen tegen die qua zakelijke wensen zo klikken dat je niet anders kan dan je verheugen op de echte daadwerkelijke samenwerking. Zo ook deze dag.. We mochten gebruik maken van de Zeilschool de Morra in Hemelum. Het is een prachtige locatie die vroeger een melkfabriek was, een enorm groot pand die een complete verrassing bleek te zijn. Toch is het wel een locatie waar je een klein beetje doorheen moet prikken, maar als je dat kan, dan heb je een adembenemende ruimte. Kimberley kan dat, en denk dat zij iedereen heeft verrast met waar zij toe in staat is. Kijk en huiver en krijg het gevoel van een ” Indian summer boho feel”..
 
Samenwerking met :

Concept & Styling : The Treasureroom
Locatie: Zeilschool de Morra
MUAH: Hair by Debora
Bloemen: Mariska ’s flower art 
Taart: Maaike’s taart
Handlettering: Studio Naokies
Grafisch ontwerper: Ankie van Lab 1823
Modellen: Berry van der Mark & Maaike Goeman

1 comment

  1. Hi Dyana,

    Wat een foto’s, wij kijken er nog veel na, volledig onder de indruk van wat jullie hebben neergezet!

    Enorm veel dank voor de samenwerking met de mooie foto’s als resultaat. Ik zou willen zeggen: doen we nog es!

    veel groetjes Remco en Claartje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyrighted Image