Dylan & Eline

Het heeft eventjes geduurd maar ook deze trouwerij moet ik uiteraard met jullie delen. Nadat ik net alle foto’s had uitgekozen bracht het weer de mooie herinningen van de dag naar boven. Zo bijzonder, alle foto’s hebben een verhaal. En vandaag zijn ze precies 9 maanden getrouwd.

Eline leerde mijn fotografie kennen door haar zus, waar ik al eens een shoot voor had mogen doen. Toen Eline mij dus ook benaderde was het net alsof ik haar al kende, gelijk zo vertrouw en het zelfde spontane lieve hart als haar zus. En Dylan, een schat! Een rustig en bescheiden jongen. Hij bracht ons thee met lekkers. Heel fijn zo’n zorgzame man! Na ons kennismakingsgesprek was het vrijwel gelijk duidelijk. Eline zei “Al toen ik je foto’s bij me zus zag, wist ik.. Jij moest onze fotograaf worden!” En zo was het zo klaar als een klontje. 18-8-17 mocht ik voor hun vastleggen, hun mooiste dag. En daarbij was 18 een speciaal getal voor Eline..

Enthousiaste vriendinnen, lieve ouders en veel diverse mensen. Eline vertelde me dat ze zo blij was dat haar vader dit nog mee kon maken, want ondanks dat hij ongeneselijk ziek was wou hij deze dag natuurlijk voor geen goud missen. En dat hij trots was op zijn jongste dochter kon je aan alles merken, maar een klein beetje zenuwachtig was hij volgens mij ook wel.. Want hij bleef maar met stoere grapjes gooien. De dag verliep rustig, iedereen was in hun sas en de tranen onder de dames vloeiden rijkelijk. Mooie verhalen werden verteld, en er werd heerlijk gelachen. De taart werd heerlijk opgegeten en door iedereen werden er prachtige selfies gemaakt. De dag vloog voorbij!

Toen ik een aantal weken later Eline & Dylan hun trouwalbum persoonlijk langs bracht kwam haar verhaal als een donderslag bij heldere hemel. Haar vader was inmiddels overleden, precies twee maanden later.. Op 18 oktober 2017, nu helemaal een bijzonder getal. Die gekke 18.¬†Maar de foto’s, stuk voor stuk een mooie herinningen.. Want engeltjes, die zijn altijd dichtbij.

Jurk : Persoonlijke vondst uit Kiev
Locatie : Crawfurd’s Corner¬†(wordt niet meer gebruikt als trouwlocatie)
Taart : Werd geregeld door locatie
Haar : Anouks Haarcreatie
Bloemen : de Paladijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyrighted Image