Evana & Ruben

4-8-17, leerde ik heldin Evana en haar lieve vriendje Ruben kennen. 2 dagen voor mijn verjaardag want we vierden die dag het leven. Evana heeft voor LINDA.tv een prachtig vlogdagboek bijgehouden. En daar leerde ik haar voor het eerst “kennen”.. Wát een prachtige meid, ik kon alleen maar haar krachtige bruine ogen zien, en niet haar ziekte. Want die had ze, een dodelijke ziekte. En dat inspireerde me. Iedereen die mij persoonlijk kent weet dat ik alles vanuit mijn hart doe. En dus ook mijn persoonlijke berichtje naar Evana. Ik móest deze powervrouw mét haar liefde voor mijn lens hebben! Want ik wou zo graag iets maken met mijn hart, voor haar hart.. En zag mijn hart, hun hart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyrighted Image