Berry & Maaike

– When you find your forever person –

Lieve Berry & Maaike 2 jaar na onze allereerste ontmoeting mocht ik dan jullie mooiste dag tot nu toe vastleggen! Wat een fijne dag

Daarvoor volgde ik Maaike al een aantal jaar op Instagram, en toen we elkaar in het echt leerden kennen was het alsof het nooit anders is geweest. Sommige mensen horen gewoon in je leven, en daar is deze parel zeker 1 van. Ik had kort voor hun bruiloft Maaike ook benaderd of ze model wouden staan voor de gestylde shoot die maart 2018 plaatsvond. Het toeval wou dat Maaike mij ook al had willen vragen voor hun “grote dag”. Dus na de gestylde shoot was het dan ook zo klaar als een klontje en mocht ik deze dag voor hun vastleggen. Wat heeft iedereen genoten, en wat was het prachtig weer, in een klein gezelschap gaven deze geweldige mensen elkaar het ja woord. En ik ben zo dankbaar dat ik hĂșn fotograaf was.

Alle liefde en zoveel meer voor jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyrighted Image